Dessa virusexperter!

| 2 april, 2020

Vi måste ha ALLA ha missat ALLA influensasäsonger då militären byggde fältsjukhus i Sverige för att klara vården under en pandemi.

”Som en svår influensasäsong” är som att kasta skit på alla drabbade, alla som oroar sig, inte minst alla som mist någon i Corona.

Varför finns det aldrig någon journalist i SVT som kan ställa sådana här tyckonomer mot väggen? De borde väl i alla fall reda ut han kommit fram till sin galna analys. De borde skämmas!

Och det här betalar vi för att bli matade med.

https://www.svt.se/ny…/inte-varre-an-en-svar-influensasasong


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

Författare: Madeleine Lilja

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp

1 En tanke på “Dessa virusexperter!

  1. ulf

    Dags att be Ryssland och Putin om ursäkt för alla påhopp från svenska politiker som själva sålt ut och föraktar sin befolkning.Ryssland verkar vara enda landet med förnuft som dessutom hjälper sina vänner i andra länder,även Kina bidrar.
    Nu står Sverige och politikerna nakna i sin obefintliga handlingskraft och impotens gällande åtgärder,och Ryssland har nog ingen ambition att ge sverige hjälp.
    Lär av Ryssland och grannländerna,man offrar Sveriges befolkning på oförmågans altare, och S har inget att tillföra utom tomt byråkrat prat utan substans.Det är en sorgens tid och alla S styrda myndigheter visar sin oförmåga när det verkligen behövs styrka.Detta fick vi för världens högsta skatter………..Obefintlig trygghet ,lallande jönsar till politiker och sjukvård som inte ens har tillgång till rätt skyddsutrustning eller mediciner.Be Putin om hjälp på era bara ynkliga politikerknän,MSB först.

Kommentarer är stängda.