Sprängning på Dalhemsområdet i Helsingborg under torsdagskvällen

| 3 april, 2020

Sprängningarna fortsätter som vanligt, inget har förändrats trots att Sverige är i en djup kris. Men vad bryr sig de kriminella om detta, inte ett dugg, de fortsätter som vanligt med att ställa till med ett helvete för polisen och allmänheten. Som de gjorde strax efter klockan 18 på torsdagskvällen då det inkom ett larm om en detonation på Dalhemsområdet i Helsingborg. När polisen kom till platsen så såg de spåren efter en sprängning. Det var fasadskador på en byggnad samt skador på en förrådsdörr i anslutning till trapphusets entré samt en glasruta i entrédörren. Polisen spärrade av platsen och tillkallade både bombskyddet och tekniker som var på plats vid 20-tiden då de påbörjade sitt arbete. I nuläget finns ingen misstänkt eller gripen för sprängningen.

https://www.expressen.se/kvallsposten/skador-efter-detonation-vid-flerfamiljshus/?fbclid=IwAR3gpm4W5sGFAsK4Q9irOdq3XRBFv1qnsNPegcuT-v6dMViN1x6C94__rHU

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •