Carolin Dahlman: Heltokigt att ge de ensamkommande amnesti nu

| 6 april, 2020

“Migrationen frestar på Sveriges ekonomi. Att i dessa svåra tider ge en grupp som inte ens har skyddsskäl permanent uppehållstillstånd är därför både orättvist och destruktivt dyrt. Argumentet att de annars blir papperslösa håller inte.

Miljöpartiet har länge velat att de som fick stanna lite längre enligt den omstridda gymnasielagen i stället skulle få permanenta uppehållstillstånd, och den linjen håller partiet stenhårt fast vid. Just nu används coronakrisen som argument, då många av de unga riskerar att utvisas om de inte får jobb.”

Carolin Dahlman

Läs ledaren i KB


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal: