Centerns självgodhet når nya höjder

| 6 april, 2020

“Vi har noterat hur Moderaterna de senaste veckorna agerat ansvarsfullt och konstruktivt”, skriver Annie Lööf och Anders W Jonsson (C) i DN.

Annie Lööfs (C) och Anders W Jonssons (C) självbild framstår som vanvettigt grandiosa. Det är faktiskt så man häpnar. De har alltså nu, helt från det blå, godkänt Moderaterna som samarbetspartner och står redo att glömma allt tjafs. M är så välkomna in i den centerpartistiska, nej förlåt socialdemokratiska värmen.

Det är lätt att vara lite ironisk. Ska vi vara ärliga så utnyttjar C en nationell katastrof för att trumma in budskap om människors liv och hälsa, om hjärta och godhet. Och om världsekonomin. Men det är väl så politik fungerar. Frågan är hur Moderaterna kommer svara på C invit? Det blir minst sagt intressant att se.

https://www.dn.se/…/bjud-in-m-till-samarbete-med-s-c-l-och…/


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

Författare: Madeleine Lilja

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp

2 tankar på “Centerns självgodhet når nya höjder

  1. Christer

    Jag tror att Annie Lööf har skrivit manuset till årets upplaga av Robinsson . Intrigerna hämtade ur valet 2018 och fram till nu .

  2. ulf

    Kan det finnas någon normal svensk kvar som tar Lööf och C på allvar efter deras historiska svek mot alliansen och väljarna …? De är ju fullständigt utan förtroende och förbrukade för decennier framåt.Tror Lööf att hon spelar någon roll som överordnad de övriga partierna är hon ännu tokigare än man kunde tro,fullkomligt ofattbar självbild i C.??

Kommentarer är stängda.