Johan Hakelius: Att se krisen som en möjlighet

| 6 april, 2020

“Kris upphäver inte politik. Att Centerpartiet använder coronakrisen för att rädda sin maktstrategi ligger i sakens natur. Någon måste vara först.

En liten sammanfattning av helgen: Boris Johnson är på sjukhus, vår snart 74-åriga kung (”Om några veckor fyller jag 74 år. Det är ganska mycket!”) höll ett lugnande tal till nationen, liksom den snart 94-åriga drottning Elizabeth. Brittiska Labour fick en ny partiledare, sir Keir Starmer, och det faktum att Sveriges ledande ekonomer i förra veckan varnade för att Sveriges BNP till följd av åtgärderna mot coronaviruset kan falla tio procent i år, försvann på något märkligt sätt i offentligheten. Regeringen gjorde ett försök att avskaffa riksdagen.”

Johan Hakelius

Läs i fokus


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal: