Nya bilbränder i Värnamo under natten till måndagen.

| 6 april, 2020

Jag skrev så sent som i går att bilar brann i Värnamo under natten mot söndag. Nu kan man läsa att bränderna fortsätter, under natten mot måndagen brann ytterligare tre bilar i samma stad och det var tredje bilbränderna på fyra dagar. Under natten mot måndagen var det vid 2.25-tiden som SOS fick in larmet. Inringaren berättade att den hört en hög smäll och när räddningstjänsten och polis kom till platsen så visade det sig att det brann i fronten på två bilar.

Räddningstjänsten kunde släcka bränderna ganska snabbt men när bilarna var släckta visade sig att även en tredje bil blivit brandskadad. Polisen misstänker att även denna branden är anlagd precis som de tidigare bränderna. Vid denna brand så tillkallades en hundpatrull, men denna sökinsats gav inget resultat. Polisen har upprättat en anmälan om grov skadegörelse i fallet. Ännu finns ingen misstänkt eller gripen för bilbränderna.

https://www.vn.se/artikel/nya-nattliga-bilbrander-i-varnamo-tredje-gangen-pa-fyra-dagar