Ygeman 2017: Glöm lager med livsmedel, skyddsmasker och andra förnödenheter

| 6 april, 2020

Bild: Olaf Kosinsky/CC BY-SA 3.0

“2017 sade Sveriges dåvarande inrikesminister Anders Ygeman att lagerhållning av livsmedel och skyddsutrustning inte hörde hemma i ett modern civilt försvar, som istället ”måste ha muskler att bekämpa de nya hoten” i form av IT-attacker mot statliga och privata system.”

Nyheter Idag


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

1 En tanke på “Ygeman 2017: Glöm lager med livsmedel, skyddsmasker och andra förnödenheter

  1. ulf

    Glöm Ygeman,Eliasson och MSB i stället,samt även EU.Vad hade vi för nytta av EU tex…i kris när det skulle fungera visar det sig som väntat vara enbart ett odugligt korthus som faller samman,bara ett politiker projekt som väl aldrig kommer att återhämta sig.Obefintligt samarbete mellan länderna utan var och en tänker enbart på sig själv,precis som i varje livshotande situation.Sverige måste se till sin egen befolkning och överlevnad inte ingå i ett fullkomligt meningslöst sk samarbete.Ryssland hade nog varit en mer värdefull samarbetspartner sett till hur de hjälpt andra länder,men sveriges politiker har ju bränt alla broar,vi är ju världsbäst i allt,även i att ha odugliga politiker.
    Ygeman och Eliasson är utmärkta avskräckande exempel på det och det finns en till synes outtömlig källa att ösa upp fler ur.Va f n fick vi för pengarna denna gång,en massa undanflykter ,otrygghet och rent skitprat som vanligt.Handlingskraft och ansvarstagande är i sanning okända begrepp bland dessa byråkrater med skyhöga löner och noll verklighetsförankring.
    Obs Ygeman detta är inte en rysk sk påverkanskampanj som du ser i varje buske utan en vanlig svensk skattebetalares åsikt,bara så du vet det iaf.???

Kommentarer är stängda.