Carolin Dahlman: Plocka ogräs eller bli av med pengarna!

| 9 april, 2020

“Det är obegripligt hur Sverige kan ha så många arbetslösa bidragstagare samtidigt som lantbruket har svårt att hitta bra folk för ganska enkla uppgifter. Bidragssystemen måste göras om för att premiera arbete.

Det finns ett stort behov av arbetskraft inom lantbruket just nu, för exempelvis skogsplantering och sådd. Orsaken är att de säsongsarbetare som normalt kommer till Sverige inte verkar kunna ta jobben på grund av restriktioner kring inresor under coronakrisen.”

Carolin Dahlman

Läs ledaren här


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal: