Detta landet kommer att klappa ihop som ett korthus

| 9 april, 2020

Bildkälla: Allt Om Stockholm

Stora delar av regeringens krispaket når inte företagen, man ljög om karensdagen och nu säger Stefan Löfven nej till heltidspermitteringar. Det kokar runt om i landet.

Väntande lågkonjunktur, stor arbetslöshet och svidande ekonomi botar man med fortsatt invandring av lågutbildade analfabeter som kommer behöva gå på bidrag – vi snackar en bra bit över 100 000 människor årligen – allt för att fortsätta vara en humanitär och feministisk stormakt.

Vi är helt enkelt för många och för få som bidrar. Förstår ni vad vi står inför? Detta landet kommer att klappa ihop som ett korthus. Det kommer bli våldsamma upplopp.

På med bältet för vi har en spännande tid framför oss.


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

3 tankar på “Detta landet kommer att klappa ihop som ett korthus

 1. ulf

  ja inte kommer Eliasson och MSB att rädda oss,och inte Löfven och hans lakejer heller,de enda som kan rädda oss är vi själva.detta lands styrelse i form av en pajasregering och myndighetschefer som Eliasson borgar för att det går helt åt hel e . hur kan ett land styras av fullblodsidioter som Löfven och co är ofattbart….
  sveriges befolkning måste bestå av fullblodsdårar eftersom S ökar i opinions undersökningar om nu inte detta är ett sätt att styra opinionen vilket blir mer o mer uppenbart.sveriges befolkning kan inte vara så korkade som undersökningarna visar,det är styrt från de som ställer frågorna.
  Sverige behöver en riktig ledare ingen S byråkrat med noll verklighetsuppfattning.Skräckexemplen Löfven och Eliasson borde göra att vanliga svenskar vaknar ur sin törnrosa sömn.Sverige sticker ut som ett land med en samling av hjärnskadade medborgare och sk ledare, som grannländerna vaktar så ingen kommer in och smittar vidare.Vi är på väg mot en socialistisk diktatur.

 2. Carl den 12

  Det finns uppenbarligen inte någon gräns för hur dårskapet i landet som Gud glömde får fortsätta.
  Men, det säger ju en hel del om hur radiostyrda våra motborgare är.

  Calle bygger snart ett tak över hela Sverige, så har vi världens största dårhus !!!
  Hur länge ska kärleken till Sverige ses som en dödssynd?

 3. Kristina k

  Hur kan denna regering med Löfven i spetsen få över 30% av folkets sympatier, med detta i bagaget. Svenska folket är dumma i huvudet på riktigt. Nu går det inte att förklara bort det faktumet längre.

Kommentarer är stängda.