Använd det egna förnuftet

Det bästa är förmodligen att inte bry sig allt för mycket om vad myndigheter och politiker säger. Alltså när deras information är motstridig och förvirrande. Bättre ha koll på hur samhället agerar. Det säger oss något om hur vi ska tänka och agera. Om hur allvarligt läget är.

Var rädda om varandra. Ring nära och kära och vänner ofta. Umgås med familjen och ta vara på den tid ni får tillsammans på grund av alla restriktioner. Ta promenader. Läs böcker och titta film. Skriv. Måla. Snickra. Skypa. Ja allt det där som ni gärna vill men inte alltid har tid med.

Håll avstånd. Använd gummihandskar när ni är affären och apoteket. Även ansiktsmask är bra. Tvätta händerna. Undvik restauranger, caféer, kollektivtrafiken och taxi.

Vad mer kan vi göra för att skydda oss själva och andra? Kom gärna med era tips.

https://www.expressen.se/…/ishall-i-stockholm-gors-om-till…/


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Författare: Madeleine Lilja Rönnquist

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp

1 En tanke på “Använd det egna förnuftet

  1. ulf

    Lyssna definitivt inte på Tegnell oxh Eliasson Fhm och Msb det bär käpprätt åt helvete. var o en är sig själv närmast,skydda familjoch anhöriga,detta är allvarligt och dödligt.ta det på allvar alternativet vill ingen inse.

Kommentarer är stängda.