Mer odemokratiskt, fientligt och hot mot jämställdheten kan det knappats bli!

| 12 april, 2020

Tro och solidaritet skriver på twitter:

”Om trollen är triggade idag när vi bara delar en text om det allmänt rimliga i att de ensamkommande bör få amnesti, vänta bara tills vi släpper vårt asylpolitiska program med hela 28(!) förslag i samma allmänna riktning. De kommer att få spelet.”

”Inom kort kommer ni kunna läsa om nya asylgrunder, kortade handläggningstider, permanenta uppehållstillstånd, lättade krav vid familjeåterförening med många fler förslag för en smidigare integration och ett mer rättssäkert välkomnande av nya svenskar till vårt växande hem.”

https://twitter.com/trosolidari…/status/1249303872159522817…

Lägg på minnet att Tro och solidaritet är en del av Socialdemokraternaoch att de liksom många andra socialdemokratiska politiker betraktar dem med annan åsikt som troll.

Vi måste stå fast vid att Nej är ett Nej! Uppfyller man inte kraven om uppehållstillstånd ska man inte heller erbjudas amnesti, oavsett vad. Lagar i en demokrati finns till för att följa dom, inte för att leka med, beroende på vad som passar för stunden.

Samma sak gäller för volymer. Sverige kan inte ta emot hur många som helst. Men den riktiga kritiken ska riktas mot Socialdemokraterna: Hur tusan kan de liera sig med Tro och solidaritet? De har upprättat ett särskilt samarbete med grupper som präglas av antisemitism och homofobi, där man har åtagit sig att driva igenom lagstiftning och särskilda kandidater. Mer odemokratiskt, fientligt och hot mot jämställdheten kan det knappats bli.

Och ja, jag fortsätter gärna att vara ett Troll!


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Mer odemokratiskt, fientligt och hot mot jämställdheten kan det knappats bli!

 1. Carl den 12

  Här kämpar och står vi i 24 7 för kung och fosterland och ska ha världens jämställda och trygga land.
  Och så välkomnar vi människor, som är allt annat än för just det?

  Calles förstånd går över och in på grannens…………………..

Kommentarer är stängda.