Två personer som försöker stoppa rån i Kalmar misshandlades

| 12 april, 2020

Klockan 3 under natten mellan påskafton och påskdagen larmades polisen till Gustav Adolfs väg i Kalmar då två personer som ville ingripa när en 20-årig man höll på att rånas av ett gäng. När polisen anlände så fick de reda på att både 20-åringen och de som försökte stoppa detta hade blivit utsatta av gängets våld. De fick också reda på att gänget som enligt 20-åringen bestod av sju unga män. Under rånet fick gänget tag på 20-åringens mobiltelefon. Innan de försvann från platsen.

Ingen av de misshandlade behövde ambulansvård. Polisen meddelar att ännu är ingen misstänkt eller gripen, och de uppmanar nu att om någon har sett något så ska de kontakta polisen på deras tipstelefon. Så var det dax igen med att unga begår brott mot andra unga.
Man frågar sig när detta beteende ska ta slut?
När ska dessa få straff som gör att de inser att det inte är ”lönsamt” att begå sådana brott?

https://www.expressen.se/kvallsposten/forsokte-stoppa-ran-misshandlades-av-gang/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •