MIGRATION. Bilden om att vara en humanitär stormakt fullständigt raserar det här landet

| 14 april, 2020

Jag har noterat tre saker idag gällande migrationen.

1) Moderaterna gick ut på sin sida med att vi under 2019 tog emot tre gånger fler asylsökande än vad Danmark, Norge och Finland gjorde tillsammans. Vi snackar närmre 120 000 människor och det är fullkomligt ohållbart.

2) Utrikesfödda är överpresterande i antalen sjuka i Coronaviruset – man flyger in en massa människor i landet utan att testa dem.

https://www.aftonbladet.se/…/fodda-i-somalia-turkiet-och-ir…

3) Sverige får nu kritik från människorättsorganistationen Human Rights Watch för att man inte vill ta emot ensamkommande barn och ungdomar från läger i Grekland .. (som att vi inte tagit emot tillräckligt..)

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx…

….

Så om ni fortfarande inte förstått detta så tar jag det en gång till.

Om vi backar bandet tills där allt började – vart är alla kvinnor och barn? Ingen som undrar varför hundratusentals ensamstående unga män sommaren 2015 plötsligt drabbas av tanken att söka sin lycka i EU?

Under krisen 2015 så gavs det ut en handbok på arabiska. Boken heter W2EU (Welcome to Europe) som gav detaljerade instruktioner om hur man skulle ta sig in i länder i Europa. Det har aldrig handlat om att hjälpa människor som flytt från krig (för de flesta som kom var lycksökare – de riktiga flyktingarna hade inte råd att ta sig hela vägen hit) – utan det ligger stora kapitalintressen bakom det. Det handlar om att fullständigt slå ut våra länder. Man vill krossa nationalstaterna. Fredrik Reinfeldt (globalisternas springpojke) satt allt i rörelse genom att marknadsföra vårt land som ett bidragsland med ett smörgåsbord av olika bidrag, gratis sjuk och tandvård samt dygnet runt assistans – helt utan krav på prestation – bara man tog sig hit. Man lovade guld och gröna skogar för att migranterna skulle ta sig genom samtliga av Europas redan säkra länder för att komma till just Sverige. Det fanns till och med översatt på arabiska för ökad effekt. Detta gällde förstås också alla som hade fått avslag på sin asylansökan och gömde sig i landet.

https://www.tv4play.se/program/nyheterna/12507577…

Detta är det största förräderiet mot folket ni kan tänka er – våra politiker har skrivit avtal bakom ryggen på oss medborgare.

Sverige är hårt drabbat och kommer (enligt mig) bli det första landet i Europa som officiellt går under. Det är inte längre något snack om saken. Vi toppar listor gällande allt nu. De snackas om oss på utländska nyheter hela tiden (om bomber, våldtäkter, dödsskjutningar, rån och så vidare).

Trots detta så kräver man att vi skall ta emot ännu mer nu. Vi skall alltså hälla mer bensin över en redan okontrollerad brand.

“– Vi tycker att det är en humanitär skyldighet för EU-länderna att lyssna på EU-kommissionären, alltså Ylva Johanssons uppmaning till EU-länderna att ta emot en liten del av de barn som sitter fast i lägren. Sverige borde också bidra, säger Måns Molander, Nordenchef för Human Rights Watch.

När är det nog egentligen?

Vi har redan klippt isberget och gör inte annat än täpper igen hål i skrivande stund. Vi kommer sjunka. Vi har inte råd med migrationen och har aldrig haft det.

Man har inte ens längre koll på hur många som vistas i landet.

Hur sjukt är inte det?!

https://www.expressen.se/…/larmet-hundratusentals-lever-ut…/

Jack Nilsson

Och ändå fortsätter man lasta in migranter här (120 000 + om året) så vi som redan betalar världens högsta skatter får lida och inte rätt till vad vi går och betalar för. Kommuner tvingas höja skatterna och det börjar gapa tomt.

Vad går våra skattepengar till?

Släpp din politiska ideologi och se saker för vad det är – det kommer ändå drabba dig oavsett om du är en Socialdemokrat eller om du är en Sverigedemokrat. Vi bor alla under samma tak – alltså i Sverige.

Vakna innan det är försent. Den här bilden om att vara en humanitär stormakt fullständigt raserar det här landet.

Ps. Hur känns samhällskontraktet?

Jack Nilsson


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

1 En tanke på “MIGRATION. Bilden om att vara en humanitär stormakt fullständigt raserar det här landet

 1. Carl den 12

  Minns året 2015 mycket väl, då det började bli riktigt obehagligt för unga som äldre kvinnor att åka kollektivt med bussar och vagnar.
  Att män i olika åldrar kan vara kontaktsökande och fråga om telefonnumer, bjuda ut mm, är en sak.
  Men, att det började tas på kvinnors hår, axel, händer, ben mm.
  Börja pressa sig mot kvinnor, ta på sig själva och följa efter kvinnor, var något som började bli allt vanligare.
  Kvinnor kunde inte klä sig fint i obekväma skor längre pga att man fick vara beredd att börja springa när man gick av vagnen.
  Man, fick handla in larm, försvarsspray, knogjärn och kniv för att inte ända upp på Sahlgrenska gynakut.

  Calle önskar att ni på SFI kunde lära ut ordet kamera till dom ensamkommande och övriga yngre och äldre män som anländer som nya i Sverige som verkar vara helt ovetandes om, att det finns kameror på bussar och vagnar.
  Trodde i min enfald att kamera var ett internationellt ord som alla människor över hela jorden begrep, men icke !!!
  Tack, Jack för att du är en utav få män som står upp för kvinnor?

Kommentarer är stängda.