WHO går Kinas ärenden – med svenska skattepengar

| 14 april, 2020

“Sitter FN-organet World Health Organization (WHO) – som svenska skattepengar bekostar – i knät på olika diktatorer? Framför allt det samförstånd som WHO tycks ha utvecklat med diktaturen Kina har väckt negativt uppseende på olika håll i världen.”

Christopher Jarnvall

Läs på NB Nyhetsbyrån


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “WHO går Kinas ärenden – med svenska skattepengar

 1. Mr Black

  Jag vet inte vad avsändaren (newstatesman.com) står för men vad Aso (Taro Aso, Japans deputy prime minister) sa har han iaf sagt.

  -“Aso’s answer was that the WHO had grown far too close to China. Indeed, he suggested, it should change its name to the CHINESE HEALTH ORGANISATION. Not only was the previous WHO director-general, Margaret Chan, a Chinese national but her successor, Tedros Adhanom Ghebreyesus, the former Ethiopian health minister, was China’s candidate. The allegation was serious: “Early on, if the WHO had not insisted to the world that China had no pneumonia epidemic, then everybody would have taken precautions,” he said on 28 March. Although it was alerted in late December that a new disease had appeared in the Chinese city of Wuhan, the WHO continued to repeat Beijing’s assurances that there was nothing much to worry about.”-

  Källa
  https://www.newstatesman.com/world/asia/2020/04/how-world-health-organisation-s-failure-challenge-china-over-coronavirus-cost-us

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *