BITTE ASSARMO: Ingen har dött av att det skrattas åt deras religion – men många dör när religionen tas på för stort allvar

| 15 april, 2020

Bildkälla: Nyheter Idag

“Coronakris eller ej, men lättkränktheten tar inte paus även om mycket övrigt i samhället gör det. Det blev Glenn Hysén varse när han gjorde det mest förbjudna, nämligen skämtade om Gud. Nej, förlåt mig, det är ju faktiskt inte alls förbjudet att skämta om Gud. Så länge det inte riktar sig mot islam, förstås. Då måste det finnas ”gränser” tycker de lättkränkta, som fotbollsspelaren Hosam Aiesh, 24.

– Respektlöst. Det finns saker man inte skojar om, säger den 24-årige Blåvittspelaren i Expressen efter att Glenn Hysén dragit ett islamskämt på Twitter.”

Bitte Assarmo

Läs i Det Goda Samhället


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

1 En tanke på “BITTE ASSARMO: Ingen har dött av att det skrattas åt deras religion – men många dör när religionen tas på för stort allvar

 1. Carl den 12

  Länge Leve humorn?

  Calle tycker att det är besynnerligt att en previligerad ung man med hela sin framtid framför sig, som spelar just fotboll, borde verkligen vara van med tuffa tag och ord.
  Ett tag sen man var på fotboll och det språk som används på både läktare och plan är ju inte särskilt trevligt att lyssna på och är byggt utav avsky.
  Gött änna Glenn att du står på dig och är dig själv.
  PK-viruset ska inte få ta över helt och hållet och det är lika bra att Vänster islamister inser det.
  Är bra förbannat trötta på eran vidriga människosyn och era sk mänskliga rättigheter, som ni snackar om när det bara passar och gynnar bara er själva.
  Kommunismen och islamanismen har inget med en god människosyn att göra?

Kommentarer är stängda.