Stort larm från Rinkeby efter misstänkt skjutning

| 16 april, 2020

Polisen larmades ut till Rinkeby i Stockholm vid 12-tiden i dag då en uppringare sett en person bli beskjuten, och personen har skadats. Men när polisen polisen anländer till platsen är inringaren inte kvar och han svarar inte när operatören försöker nå honom. Flera patruller har sökt igenom området efter den skadade personen men ingen har påträffats. Och i nuläget så söker de efter både offret och den påstådda gärningsmannen.
Eva Nilsson vid Stockholmspolisen säger: “Vi jobbar på där ute och fortsätter leta och så får vi se om vi hittar någonting.”

Hon fortsätter med att tillägga att polisen på platsen har talar med potentiella vittnen på plats men att ingen annan ännu har hört eller sett något som styrker skottlossning. På bilder från området så syns det att både ambulans och helikopter är på plats.

https://www.expressen.se/nyheter/larm-om-skottlossning-i-rinkeby-stor-insats/?utm_medium=link&utm_campaign=social_sharing&utm_source=facebook&social=fb&fbclid=IwAR3ZoqKoQq7GqF_6s2lVn6zgpRjiP_8nR0yeV9_9ulRRJG6NR4f8ZVHmPqw

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •