Det kokar runt om i landet och föraktet för våra politiker växer för varje dag

| 17 april, 2020

Du vet att du är i Sverige när man hittar bomber på:

Återvinningsgårdar.

Försvarsmaktens högkvarter.

Socialförvaltningen.

Köpcentrum.

Polisstationer.

Trottoaren.

Din trapp.

Din bil.

Men så länge bingolotto och tacos står redo på fredagskvällen så är där ingen som lägger större vikt vid det.

Du vet att du är i Sverige när det brinner varje dag och oftast i:

Ladugårdar.

Villor.

Parkeringar.

Bilar.

Skog.

Skolor.

Men så länge let´s dance sänder och rödvinet är till hands så är det ingen som ifrågasätter varför allt tar fyr av sig själv bara sådär.

Du vet att det är Sverige det pratas om på utländska nyheter när man tar upp:

Bomber.

Gruppvåldtäkter.

Dödsskjutningar.

Bilbränder.

Macheteattacker.

Förnedringsrån.

Men så länge det inte drabbar en personligen så vill man inte kännas vid det och förknippar oftast detta med rasism, konspirationer och hat.

Du vet att det är Sverige de har som destination när det står vansinniga volymer av människor från Mellanöstern och Afrika redo att bege sig iväg.

Men så länge det är någon annan som betalar så är det självklart att vi skall ta emot. Det är lätt att vara humanist på annans bekostnad.

Du vet att du är i Sverige när Iraks försvarsminister plockar ut sjukpenning medan cancersjuka och människor vars hjärta stannat nekas och tvingas ut i arbete.

Men ingen utreder hur det ens är möjligt.

Sverige var en gång i tiden omtalat i omvärlden som ett av de tryggaste och absolut bästa länder att vistas i. Det fanns ingenting ont att säga om Sverige utan man var snarare avundsjuk på hur bra vi hade det och hur allt blomstrade.

Idag äcklas omvärlden och man vill inte komma hit då man oftast blir attackerad, rånad, förföljd, våldtagen och skräcken om att en bomb kan detonera var som får en helt enkelt att avstå.

Minns ni kamerateamet 60 minutes som kom hela vägen till Sverige? De blev attackerade med slag, sparkar och en i teamet blev till och med överkörd.

Idag är det tio gånger vanligare att bli ihjälskjuten på öppen gata i Sverige än vad det är i Tyskland. Vi har till och med fler dödsskjutningar än maffians hemland Italien.

Vi har så mycket våldtäkter att vi kallas för “The rape capital of Europe” i resten av omvärlden.

Vi har så mycket bombdåd att man måste söka sig till krigszoner och länder med lång historia av terrorism för att hitta en motsvarighet.

Vi har styrande som bara sitter och rullar tummar medan de plockar ut arvoden, fallskärmar och saftig pension.

Vi har styrande som skrivit avtal om fri migration bakom ryggen på medborgarna och Sveriges förfall är en effekt av detta.

Vi har styrande som ställer grupper mot grupper – alltså svenskar mot utlänningar där man försöker få allt missnöje att låta som “rasistiskt” men så är inte fallet för vi har så många utlänningar som också vill ha bort detta då de kommit hit för att slippa just sånt här.

Vi har styrande som till och med står och hånflinar medan de viskar “för mig spelar det ingen roll” medan annan politiker i kammaren står och talar om människor som blivit utsatta av denna vansinniga politik som fullständigt raserar det här landet och kostar människor livet.

Här i Helsingborg där jag bor har det detonerats bomber varje vecka sedan September månad – man upptäckte till och med lägenheter som användes som bombfabriker – men när man pratar med folket så är här hur lugnt som helst.

Att hela omvärlden vet vad som sker i Sverige är inte det värsta – inte heller att det faktiskt sker utan det värsta är att människorna som bor här blånekar detta med rädslan av att bli utfryst, bli av med sitt jobb och bli trakasserad. Att bli kallad rasist för att man talar sanning är det värsta som kan drabba en och det är resultatet av årtionden av djup indoktrinering.

Sverige lider av Stockholmssyndromet.

Det kokar runt om i landet och föraktet för våra politiker växer för varje dag. Medborgare är arga, ledsna och helt förtvivlade – de söker desperat efter svar och utvägar. Vi måste få bort vanstyret. Jag är helt emot våld och vill inte att någon skall gå den vägen utan det måste finnas andra sätt att lösa detta på.

Ni påstår att vi lever i en demokrati – vart var den demokratin när man satte sig på en hög häst och drog igenom detta utan att låta oss rösta om det? Vem bestämde att det skulle helt okontrollerat strömma in horder av människor i landet som vi tvingas försörja?

Släpp din politiska ideologi och se saker för vad det är – det kommer ändå drabba dig oavsett om du är en Socialdemokrat eller om du är en Sverigedemokrat. Vi bor alla under samma tak – alltså i Sverige.

Vakna innan det är försent. Den här bilden om att vara en humanitär stormakt fullständigt raserar allt vi byggt upp här.

Det spelar ingen roll vem som styr det här landet så länge avtalen om fri migration inte rivs upp. Ponera att de rivs upp – efter det kan vi göra förändring när vi röstar bort nuvarande regering och åter bygger upp det här landet där vi permanent sätter Sverige på kartan igen och det på goda grunder.

Fram tills dess ber jag till alla goda krafter där ute att ni fortsätter ducka för bomber, undviker att bli gruppvåldtagna och slipper bli ihjälskjutna. Och viruset, förstås.. ?

Jack Nilsson


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

14 tankar på “Det kokar runt om i landet och föraktet för våra politiker växer för varje dag

 1. Carl den 12

  Välkommen till världens “jämlika och trygga” land !!!

  Calle upplever att Sveriges regering har full koll, NOT !!!
  DJ : När vindarna viskar mitt namn……………………………..

 2. Denny Karlsson

  Ja, typ så! Stör mig inte då jag kollar Wahlgren family, de har fan hittat en familjemedlem till! Nu finns inte en kanal ledig, inte ens för Parlamentet. Sluta stör.

   1. Carl den 12

    Denny, kan det vara mig du syftar på??

    Calle håller med om att PS kan vara ett störande projekt när man har andra projekt för sig.
    Svårt det där med att prioritera tiden?

    1. Denny Karlsson

     Det enda projekt värt kämpa för är Sverige. Det är inte längre propaganda , skärmytslingar, ngn smärre bilbrand, det är mkt mkt värre än så. Knyt ihop olika kunskaper och kämpa . Det pågår ett övertag som vi detta lilla befolkade land inte värjer sig emot ! Det händer nu och avsikterna bygger på en falsk bild av människor. Okunskap och en ideologisk bild som inte överensstämmer med verkligheten. Jag har rest , otroligt mkt , jobbat utomlands. Det är inget fel på folk i resp land, men blanda inte kulturer, religoner mm.

    2. Denny Karlsdon

     Karl min idol, ja det var du! Vi kommer med ett Coronateam och filmar dig snart! Du är alltså den felande länken till wahlgrens world,. Genen mellan ett sjukt släktuppfläcande totalt förfall till ditt mer friska beteende . Vi vill filma det.

     1. Denny karlsson

      Slitstyrka, inferno , toktålamod ,intern majestät och ambition .jag kan dra mig tillbaka till djupaste Kina i en värld ingen här begriper . Eller kämpa emot stackars jävla dumma ideologier stunder i historien av vansinniga beslut.vi borde åka en helikopter över verkligheten . Betackar vi oss från religon finns hopp, då det inte händer blir det världskrig, sen lugn och igen religionskrig . Och igen ! Vad sägs om sunt förnuft Gud? Henrik tro inte , det är mkt mkt bättre att veta.

  1. Henrik Lilja Rönnquist

   Denny, kan du inte göra ett inlägg om the Wahlgren Family och alla andra livsviktiga program vi inte får missa? Speciellt nu när S går uppåt som en raket?

   1. Denny karlsson

    Det kommer en tid när vi måste vara mästare på ord. Inte ord i meningar vi kan läsa och förstå. Vi måste hitta ord som går bakom socialismens halvtrappa . Vi måste kapsla in liberalismens geggamoja. Vi skall hitta ord ursprungliga till individuell frihet, men vara säkra på en gemensam pott, läs gemensam . På det kommer utmaningar , jag har vägarna . Det är inte svårt , och innehållet mer. Empati än MP tokideologi.

 3. Carl den 12

  Morgan, vem är det??

  Calle håller med om tidigare inlägg och man önskar att i dom bästa utav världar att det gick att blanda människor som en enda stor familj.
  Men, det vi ser i exempelvis Sverige i dag motbevisar den illusionen, att vi kan leva sida vid sida.
  Minns hur jag i yngre år drog till Indien och jag var en person som åkte och en helt annan som kom hem.
  Ville inte ens prata om alla möjliga situationer och faror som uppkom under resans gång när jag kom hem.
  Minns bussresan från flygplatsen, hur reseledare varnade i princip för allt från A-Ö.
  Jag lämnade min tro på Buddha kvar i Indien och jag kommer aldrig mer åka dit igen !!!
  Människor påverkas och formas efter var dom kommer ifrån, som sunt förnuft och vilka vi är och står för !!!

 4. Denny karlsson

  Ja ja Calle kompis, vi går om varandra. Jag är ödmjuk och ligger lågt, men !! Jag har varit fan överallt i världen. Ödet tog mig in i djungler,storstäder i djupaste landsort och på öar. Och många år i Kina . Jag vet ,jag vet och jag vet hur världen funkar . Då Skitnödiga MP stackars jävla människor tror sig veta , det blir katastrof. Nu orkar jag inte mer

Kommentarer är stängda.