kvinna i 50-årsåldern knivskuren på pizzeria på Hisingen i Göteborg

| 18 april, 2020

Under natten till lördagen fick polisen larm om att ett knivdåd begåtts inne på en pizzeria i Kyrkbyn på Hisingen. Den knivskurne är en kvinna i 50-årsåldern och hennes skador betecknas som allvarliga men stabila. Polisen spärrade av platsen för teknisk undersökning och de har hört flera gäster på pizzerian om vad de sett och iakttagit i samband med knivattacken. En misstänkt person ska ha setts springa från platsen efter dådet.
Men polisens presstalesperson Christer Fuxborg säger: “Vi vet inte till 100 procent vem det är som har utfört det här, men förhoppningsvis kan våra tekniker hitta DNA på platsen.”
Polisen är dock förtegen om vad som föranlett knivdådet. De säger bara att de har vittnesmål från ett antal personer, bland annat de som jobbar på pizzerian. Men vad de har sagt vill inte polisen yppa något om då de inte helt har klart med den bakomliggande orsaken. De har dock brottsrubriceringen klar och den är försök till mord

https://www.gp.se/nyheter/göteborg/kvinna-knivskuren-vid-pizzeria-på-hisingen-1.26927105
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/man-knivskuren-pa-restaurang-i-goteborg?fbclid=IwAR2DOT97UTy84pqlLOVjHgCdD3lH14Lvt_yO2hpQvvvsOxP_5PF3no9Eb8g