Idiotlandet Sverige – ett potpurri

| 19 april, 2020

Fredrik Reinfeldt (M) passar på och varnar för att svenskarna blir mer främlingsfientliga och nationalistiska som en följd av coronakrisen. Hur får han ihop den tanken? Ändå rätt kul att det hela tiden är människor med tydlig vänsterlutning som gillar Fredrik Reinfeldt och hans idé om att alla människor i hala världen borde ha rösträtt i USA. https://nyheteridag.se/reinfeldts-coronavarning-svenskar-blir-nationalister/

En tonåring som anses skyldig till en våldtäkt frias ändå av tingsrätten. Anledningen är att åklagaren inte lyckats bevisa att han är straffmyndig, det skriver GP. Någon påföljd blir det därmed inte. Däremot ska han betala skadestånd. Skadestånd! Snacka om att våldtäkt inte tas på allvar, och faktiskt aldrig gör. Vi mer eller mindre alltid signalerar att vill man våldta går det bra att göra det i Sverige. Här är kvinnor, män och barn som våldtas inget värda. I vårt system skyddas också vissa våldtäktsmän av det faktum att en person kan ha två olika åldrar samtidigt. En äldre ålder hos Migrationsverket, så att han kan få fördelar där, och en lägre ålder hos domstolarna så att han inte kan dömas för en våldtäkt han begått. 

https://www.expressen.se/gt/krim/aldern-oklar-ung-man-frias-nu-fran-valdtakt/

Och så Coronakrisen. Det är uppenbart att vi gick in i den här krisen med en sjukvård som går på knäna, men det får vi knappt tala om. Ställs kritiska frågor slås de undan som konspirationer. Vi ska under alla omständigheter stå enade och inte kritisera makten, framför allt inte Anders Tegnell som blivit Mr “Untouchable”. Men vi gör det ändå, kritiserar. Det är uppenbart att man vill att Tegnell ska ses som en slags Messias. 

https://www.sjukhuslakaren.se/vi-gick-in-i-den-har-krisen-pa-knana/

Experter ljuger, eller luras om man så vill, också obehindrat i realtid. Ena dagen är skyddsmask inget som hjälper mot viruset, nästa dag kan de fungera. Fast det erkänner man först då man påkommits med byxorna nere så att säga. När allt det här är över kommer Folkhälsomyndigheten säga att de hela tiden visste att mask skyddar men att de inte kunde säga det eftersom det var alltför stor brist på dessa. Problemet är bara att FHM missat att folk kan inhämta kunskap även från annat håll än Tengnells och FHM:s  presskonferenser.

https://twitter.com/hanifbali/status/1251577673350107136

Meningsmotståndare till Joakim Lamotte bjöd under gårdagskvällen in till Lamottes begravning. I alla fall enligt den annons som låg ute på begravningsbyrån Lavendlas hemsida. Men Lamotte är inte död. Det är någon som skapat annonsen som ett förtäckt hot. det är vad Lamotte själv misstänker. https://www.expressen.se/gt/bjod-in-till-joakim-lamottes-begravning-sjuk-manniska/?utm_medium=link&utm_campaign=social_sharing&utm_source=twitter&social=twtr

Trots rekommendationer om social distansering festar Stockholmarna på som vanligt. Det var gott om folk ute under helgkvällarna i huvudstaden, enligt polisen. Och krogarna var på flera håll fulla. Polisen kunde med lätthet konstatera att ett flertal krogar hade långt över det rekommenderade antalet gäster. Men det krävs ingen raketforskare för att förstå att man inte kan rekommendera folk att inte gå ut och äta samtidigt som restaurangerna ändå håller öppet. Jag undrar dock vad polisen gjorde mer än att  informera om att man inte skötte rekommendationen om social distansering. Var det inte Stefan Löfven som sa att det kunde bli konsekvenser om rekommendationer inte följdes? Men ärligt talat, gästerna är myndiga människor som skiter fullständigt i om de blir smittade och för viruset vidare till riskgrupper. Bötfäll gästerna för idioti. Så trött på folk.

Nu backar de 22 forskare som kritiserade Folkhälsomyndigheten. Det var väntat. Det är likväl fullständigt galet att se de påhopp som förkommit på etablerade forskare och experter som har annan uppfattning än Anders Tegnell. Hat och hot har blandats med intellektuellt ohederliga argument. https://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/RRe0y2/tegnell-kritiska-forskare-vi-ville-ha-dialog-inte-ett-skyttegravskrig


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

2 tankar på “Idiotlandet Sverige – ett potpurri

 1. Carl den 12

  Hur blev Sveriges skötsamma befolkning så “rasistiska” ???
  Kan det vara så, att senare års politik drivit fram dessa reaktioner pga en ohållbar massinvandring utav unga som äldre män med en kvinnosyn från Helvetet ???
  Som välkommnats med öppna era hjärtan !!!
  Dessa sk män behövs i sina hemländer för att ta hand om sina familjer och försvara sitt “utsatta” land !!!
  För vore situationen så hemska att leva i, så är det ju dom äldre, kvinnorna och barnen som ska komma på första plats att fly och sättas i säkerhet, inte männen !!!
  Dessa män vi ser ute på gator och torg som drar omkring till synes planlöst och ägnar sig åt olika former utav droghandel, övrig kriminalitet och förgriper sig på tjejer, är “springpojkar” och finns här utav en anledning.

  Calle tänker på dig bästa Joakim och även om det inte hjälper dig, så är vi så många som faktiskt är vakna i detta landet och tänker inte svika och titta bort, som den förnekande PK-flocken gör, oavsett hemmahörande politisk agenda.
  PS Lever själv med en hotbild mot mig från “dom” som önskar tysta mig.
  Men, tack vare att “dom” vet vilket eko det kommer att bli, så kan dom inte komma åt mig på samma sätt som “dom” gjorde förr.
  För vet ni vad, att man kan trycka tillbaka en människa till en viss gräns, men det kan komma en dag då det förtryck ni utsatt någon för, vänds till styrka.
  Och finns det gott folk som har följt en under ens snåriga väg och sett alla skador man fått kroppsligt och själsligt, så lär dom som uppmärksammat inte glömma och heller inte jag……………………………..

 2. olle

  “Fredrik Reinfeldt (M) passar på och varnar för att svenskarna blir mer främlingsfientliga och nationalistiska som en följd av coronakrisen. Hur får han ihop den tanken? ”

  vad sa konstigt med det? han har ju ratt – coronakrisen satter fingret pa hur sinnessjuk utvecklingen varit i sverige de senaste decenierna. den far svenne banan att inse att det kan vara bra att ha ett eget land och att man kanske inte ska ge bort det till miljontals invrakare fran tredje varlden.

Kommentarer är stängda.