INSÄNDARE. Lili Perspolisi: Min pappa gick bort av corona i fredags?

| 20 april, 2020

SNÄLLA, SNÄLLA DELA DETTA ? LÅT INTE VÅRA FÖRSVARSLÖSA ÄLDRE BLI BARA SIFROR ?

Min pappa gick bort av corona i fredags?
Han bodde pÄ Àldreboende och dog ensam. Mer Àn halva av de fina Àldre har fÄtt corona och dör varje dag ? utan att hamna pÄ sjukhus eller fÄ andningshjÀlp? Det enda som de fÄr Àr morfin för att inte fÄ Ängest nÀr de dör? Detta kallar jag för massmord???? det som var vÀrst av allt Àr det hÀra idiotiska skit besöksförbudet som gjorde att vi fick inte trÀffa honom i 2 mÄnader och han dog ensam.
Varför besöksförbud nÀr personalen har inga skyddsutrustningar och testades aldrig för corona, och de Äker in och ut frÄn boendet ( jag skyller inte pÄ personalen, men Àr tacksam för deras insats. Jag Àr orolig för personalen ocksÄ) ?
De hade inte ens munskydd nÀr vi fick facetime med pappa ????
Boendet fick inga hjÀlp alls över huvudtaget med skyddsutrustningar frÄn kommunen ??
Besöksförbud Àr bara ett ord som regeringen utnyttjar för att keep the face ???
De har redan bestÀmt att tusentals oskyldiga, försvarslösa Àldre ska dö i ensamhet ?????
Jag vill bli hörd?
Vad ska jag göra???

Skyddsutrustning och coronatest pĂ„ personalen NU✊✊✊

Lili Perspolisi


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi Àr tacksamma för stora sÄvÀl som smÄ donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintÀkter, lÄsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjÀlper oss att kunna fortsÀtta vÄrt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke pĂ„ “INSÄNDARE. Lili Perspolisi: Min pappa gick bort av corona i fredags?

 1. ulf

  Socialdemokraterna Ă€r fullt medvetna om den utrensning av Ă€ldre svenskar som sker inom Ă€ldrevĂ„rden.Till er som röstar S,nu ser ni vad det partiet stĂ„r för i en kris.TĂ€nker ni rösta pĂ„ S igen ? Det Ă€r en stor sorglig skam som en S regering med lyd partier orsakar pga okĂ€nsla för sina egna gamla i sverige .Året Ă€r 2020 och nu visar socialisterna sitt rĂ€tta ansikte utan att nĂ„gon sĂ€ger frĂ„n.Lydpartierna har samma skuld,enbart fega krĂ€k utan ett uns vĂ€rdighet.
  Till sjukvĂ„rdsanstĂ€llda som riskerar sina liv sĂ€ger man,jobba utan skyddsutrustning,vi har sĂ€nkt kraven…………..Fattar ni detta nĂ„gon? Man har alltsĂ„ noll skydd till personalen pga finns inga lager,de har man avvecklat,trots att det Ă€r ett arbetsgivarkrav att tillhandahĂ„lla .Om Volvo sĂ€ger att deras arbetare skall jobba utan skyddsglasögon,hjĂ€lmar och hörselskydd,tror ni Lövfen och hans anhang samt Arbetsmiljöverket godkĂ€nt det ? DĂ„ skulle gaphalsen Thorwaldsson och hela facksverige skrikit sig hesa.Men nu accepterar man spelet med döden ……
  Det enda Löfven och hans pajaser till regering fokuserar pĂ„ Ă€r att ta hit minst hundratusen invandrare utan utbildning och analfabeter varje Ă„r.Lööf och Mp skriker efter Ă€nnu fler bidragstagare…….Löfven och S fortsĂ€tter importen.
  Alltmedan tragiken fortsĂ€tter pĂ„ vĂ„ra Ă€ldreboenden och inom akutsjukvĂ„rden.Att hoppas pĂ„ att man skall prioritera gamla svenskar kan vi glömma och vĂ€nstervridna ynkliga myndigheter gĂ„r i socialisternas ledband.Det Ă€r fasansfullt och en ren plĂ„ga att bevittna hur de behandlar sin egen befolkning.Det Ă€r en ynkedom med regeringen som Ă€r avgrundsdjup och nĂ„gon egen insikt om inkompetensen finns inte.Senaste ,men inte sista lögnen,gĂ€llde full ersĂ€ttning för karensdagen………….fy f …….

Kommentarer Àr stÀngda.