INSÄNDARE. Mats Aberg: Skiter stockholmarna fullständigt i coronaepidemin?

| 20 april, 2020

Ja, de flesta gör det och jag är uppriktigt sagt inte det minsta förvånad!

Det här är nämligen samma människor som röstade för helt öppna gränser och okontrollerad massinvandring, samt gymnasieamnesti åt unga vuxna män som ljugit om det mesta och dessutom saknade asylskäl.

Det är samma människor som skriker efter genus och postkoloniala teorier, men skiter fullständigt i beredskapslager, pensionärer, äldreboenden, skyddsutrustning, svenska hemlösa, sjukvårdsplatser och den fallerande sjukvården med anställda på knäna.

Det är samma människor som likt Pascalidou påstår sig värna om orten och andra platser de aldrig någonsin har besökt i sina liv.

Det är samma människor som lyfter upp Anders Tegnell på piedestal, eftersom Tegnell bara är intresserad av flockimmunitet som dessa människor gärna vill bidra till, med våra liv som insats.

Sensmoralen är och har alltid varit i-lands socialismens ”någon annan betalar”. De andra betalar med sitt liv eller med sina pengar, vilkendera kostnaden blir skiter dessa självutnämnda skenhumanister fullständigt i.

Bilden: tagen av Polisen Södermalm på Folkkungagatan Södermalm kvällen den 18/4, se länken

https://www.facebook.com/…/a.22912229376…/3330236810323103/…

Mats Aberg


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “INSÄNDARE. Mats Aberg: Skiter stockholmarna fullständigt i coronaepidemin?

 1. Roger T

  Hela premissen för insändaren är att alla Stockholmare är likadana och att du ogillar dem? Baserat på en bild på en krogkö du sett på Facebook? Jaha. Stockholmare drog ner sina resor till Gotland i påsk m 96%. Det är hittills mest Stockholmare som dött i Covid. Man skulle kunna skriva så mycket mer men insändaren liknar mest en hatisk rant mot Stockholmare och personer med andra åsikter än skribenten. Hoppas du kan bli mindre arg på att alla inte är som du, man mår dåligt av att vara arg hela tiden.

 2. Carl den 12

  Vari ligger det påstådda “hatet” mot Stockholm:are ?
  Men, önskar man sprida smittan vidare så blir ju ditt inlägg genast mer “logiskt” !!!

  Calle anser att dom sk negativa känslor vi har som exempelvis “hat” går att kanalisera på ett kreativt sätt.
  Och det kan upplevas ifrån omgivningen att en person som är “hatisk”, kanske bara är heligt förbannad för att denna bryr sig och vill inte att flera blir sjuka och dör.
  Vi befinner oss i ett akut läge där vi alla måste rannsaka oss själva och välja sida och du kan gasta polarisering hur mycket du önskar och vill…………..
  Jag vet var jag står, var står du ???
  PS Dom flesta utav oss har nära och kära♥i Stockholm, så att det skulle finnas ett slags sk “hat” mot människor som bor i vår huvudstad, ställer jag mig mycket skeptisk till?

Kommentarer är stängda.