MUSLIMSKA BRÖDRASKAPET I SVERIGE. Granskning tack!

| 20 april, 2020

Utrikesdepartementet

Hallå hela Sverige, Uppdrag granskning, Utrikesdepartementet, SVT, Göteborgs-Posten, Svenska Dagbladet – SvD, ja varenda journalist med självbevarelsedrift. Eller är ett rop från en oroad medborgare inget värt? Jag vill inte tro det.

Hur är det möjligt att det här inte leder till att ens en enda journalist ställer en enda liten fråga om lämplighet från journalister till Utrikesdepartementet? Är svaret det många tror, att man inte vill stöta sig med makten? Jag vill inte tro det. Det vore mycket olyckligt. Men det är inte konstigt att förtroendet för MSM fortsätter att sjunka.

Eller ska vi förstå det här som att man INTE anser det vara märkligt att Islamic Relief, som är en av Muslimska brödraskapets organisationer – sitter representerade i ett av UDs sakråd. Att det här är något man ska hålla tyst om.

Jag vill påstå att det är farligt. Och ovärdigt ett land som påstår sig stå upp för demokratiska värden. Ovärdigt att behandla sina medborgare på det viset. Ovärdigt på alla sätt.

https://ledarsidorna.se/…/muslimska-brodraskapet-starker-s…/


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •