Skjutning mot flerfamiljshus i Västerås

| 20 april, 2020

Visst är väl Sverige tryggt och säkert, eller är de det?
Inte tycker jag det känns så tryggt när man läser att polisen larmades till ett flerfamiljshus i Gideonsberg i Västerås vid 23.30-tiden på söndagskvällen efter att någon skjutit in i en port i lägenhetshuset. Inte tror jag det känns så säkert för de boende där när de går ut genom porten och ser kulhålen i den eller skador på fasaden i fastigheten. Som tur var så skadades ingen vid denna skjutning som polisen rubricerar som grovt vapenbrott och som framkallande av fara för annan. Men vad som är som det brukar är att det inte finns någon misstänkt eller gripen i ärendet.

https://svt.se/nyheter/lokalt/vastmanland/skott-mot-bostadshus-i-vasteras

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •