Torterade och gruppvåldtog kvinna – fortfarande på fri fot

| 23 april, 2020

“Trots att Damir Ali-Ali dömts för pistolhot, tortyr och våldtäkt i en källare är Damir Ali-Ali en fri man. Detta efter att hovrätten i Skåne och Blekinge sänker straffpåföljden då hans ålder är oklar. ”De tidigare uppgifterna från rättsmedicinalverket visar på en osäkerhet kring åldern,” säger Henrik Timan, Damir Ali-Alis advokat till Nyhetsbyrån.

Damir Al-Ali är syrisk medborgare och tillsammans med hans äldre bror lurade de med sig en kvinna ner till en källare i Malmö våren 2017. I källarutrymmet tvingade Damir Ali-Ali brottsoffret att ta av sig kläderna för att därefter spruta kallt vatten på henne. Damir Ali-Ali har sedan vid upprepade tillfällen i samförstånd med flera okända gärningsmän våldtagit och torterat kvinnan under kniv- och pistolhot. Flera slag ska även ha tilldelats mot kvinnans kropp i källaren. Hennes händer och fötter ska ha varit fastbundna vid övergreppen.”

Isabelle Eriksson

Läs på NB Nyhetsbyrån


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Torterade och gruppvåldtog kvinna – fortfarande på fri fot

 1. Carl den 12

  Det finns en särskild plats för sådana som får en kick utav att förstöra andra människors liv.

  Calle sänder all min kärlek till er som har blivit utsatta för denna typen utav tortyr och även om ni upplever att ni är ensamma i den levande mardröm som inte går att radera ut.
  Så är vi många med er, som vet hur det är och hur samhället, polis och rättsväsende sviker när man behöver det som mest.
  Tyvärr så kommer fler pojkar och män gå samma öde till mötes, då allt fler tjejer och kvinnor isolerar sig.
  Och då först kommer vändningen, att det börjar tas på allvar och att dessa onda aldrig får möjligheten att utsätta fler och vandra fritt igen som dessa gör !!!
  Det här är Sverige år 2020💔

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *