IMMUNITET? Av 8.300 personer som testats i Wuhan hade bara 2-3 procent utvecklat antikroppar mot coronaviruset

| 24 april, 2020

Av 8.300 personer som testats i Wuhan hade bara 2-3 procent utvecklat antikroppar mot coronaviruset. ”Vi är långt ifrån att ha nått flockimmunitet. Så ett vaccin kan vara vårt sista hopp”, säger Wang Xinghuan, chef för Zhongnansjukhuset i Wuhan. Foto: AP

Låst. Men ingressen säger det som behövs.

HONGKONG. Forskare i Kina varnar för att så kallad flockimmunitet inte kommer att stoppa spridningen av covid-19, varken i Kina eller i länder världen över.

Samtidigt visar tester att tillfrisknade personer i flera länder i Asien har smittats igen.

Hanne Hornsletten

Dagens Industri (låst)


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

1 En tanke på “IMMUNITET? Av 8.300 personer som testats i Wuhan hade bara 2-3 procent utvecklat antikroppar mot coronaviruset

  1. Björn ST Wiklund

    I de sammanställningar som finns över jordens länder finns inte antal tester i Kina med…. däremot redovisas nästan 100k fall…. i USA sägs att man har 1miljon fall…. i Kina iofs satte man cirka 1 miljon i karantän i väntal på sas… olika sätt att mäta och för den delen behandla patienter gör bilden svår att tolka generellt…..
    En av de saker som är svårt att förstå är att en medicin som funnits och bretts använts.mot malaria, plötsligen blir riktigt farlig .. ja så farlig i Sverige så den inte får förskrivas… dock får den fortfarande förskrivas mot Malaria och tror jag reumatism…….

    Ja om inte det är brist på detta läkemedel i sverige förstås……

Kommentarer är stängda.