Man rånad i Borås, tvingades ta ut pengar från bankomat

| 24 april, 2020

Strax efter midnatt mot fredagen fick polisen i Borås ett larm om att en man blivit rånad och hotad med kniv av fyra män. Dessa ska också tvingad den rånade att ta ut pengar vid en bankomat innan de försvann i riktning mot Björkängsgymnasiet. Polisen satte in hund i sökandet efter gärningsmännen men någon misstänkt hittades inte. Polisen har skrivit en anmälan om rån.

Detta var dock inte det enda rånet under natten i polisregion Väst, ytterligare ett rån skedde vid Järntorget i Göteborg vid 03.20-tiden, där en ensam knivbeväpnad gärningsman tilltvingade sig en mobiltelefon av en man. Även i detta fallet har polisen skrivit en anmälan om rån, och även i detta fallet så finns ingen misstänkt eller gripen.
Så hur tryggt och säkert ör det att vistas ute i de svenska städerna efter att mörkret lagt sig?

https://www.expressen.se/gt/man-knivranad-av-fyra-personer-/