Person utsatt för mordförsök i Rinkeby

| 24 april, 2020

Sverige blir bara tryggare och säkrare för var dag som går, eller hur?
Speciellt när man läser nyheter som denna där polis och ambulans vid 20.30-tiden på torsdagskvällen utkramade till Rinkeby i nordvästra Stockholm där en person skadats med ett vasst föremål. När polis och ambulans kom till platsen så fann de personen som hade någon form av stickskador. Enligt polisen ska dådet begåtts utomhus.

Den skadade personen fördes till sjukhus med ambulans men skadeläget är fortfarande oklart vid 22-tiden. Enligt polisen ska personen vara vaken och talbar. Flera patruller var på plats i Rinkeby, däribland flera hundpatruller som letade efter en eller flera gärningspersoner. Men sökandet gav inte något resultat och där var på torsdagskvällen ännu inte någon misstänkt eller gripen. Polisen inledde under kvällen en förundersökning gällande försök till mord.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/knivskarning-i-rinkeby