Johan Westerholm: Myndighetsaktivism eller slarv? Målet mot Karl Hedin väcker frågor

| 25 april, 2020

Sedan miljöpartiet fick inflytande över rättspolitiken är beivrandet av miljöbrott en prioriterad verksamhet vid den nationella operativa avdelningen hos polisen. Omfattande resurser allokeras till bland annat jaktbrott. Men håller dessa utredningar den kvalitet som krävs? Turerna kring industrimannen Karl Hedin och ett ständigt uppskjutande av en eventuell rättegång vittnar om något annat. Tillbakadragna vittnesmål, en rörig utredningsorganisation med bland annat en förvanskning av samtalsutskrifter samt en ständigt försenad förundersökning löper som en röd tråd i fallet Karl Hedin.

Johan Westerholm

Läs på Ledarsidorna


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •