Rebecca Weidmo Uvell: Historiens dyraste rättsfall?

| 25 april, 2020

“I tider av kris börjar folk undra vad man får för alla de skattepengar man betalar in. Äntligen börjar fler ifrågasätta det, tyvärr har inte mycket hänt i den debatten sedan Leif Östling myntade “vad fan får jag för pengarna?”, ett genialiskt uttryck i all sin enkelhet som väl sammanfattar hela min egen politiska gärning i princip .

En sak vi fått för våra pengar är Sveriges förmodligen dyraste rättsfall någonsin. Fast vi får gissa det eftersom varken Åklagarmyndigheten eller Polismyndigheten har lust att ens ge ut den minst offentliga handling som handlar om Lundin-fallet. De gömmer sig bakom svepskäl som att handlingen inte finns eller att den inte kan tas fram med rutinbetonade åtgärder.”

Läs vidare på Rebecca Weidmo Uvells blogg


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •