Bilar och husfasader skadade vid bilsprängning i Laröd utanför Helsingborg

| 26 april, 2020

Även sprängningarna fortsätter runt om kring i vårt avlånga land. Och numera inte bara i städerna eller i förorterna utan nu även i småsamhällen som den som skedde under natten mot söndagen i Laröd/Hittarp ett samhälle med cirka: 4 500 innevånare.
I sprängningen förstördes en bil och en annan bil samt närliggande husfasader skadades. Sprängningen inträffade vid 2.30-tiden under natten och väckte många i samhället som också larmade om sprängningen. Både polisen och räddningsvärnet åkte ut till platsen där de finner en brinnande bil.

Polisens presstalesperson Kim Hild säger: “Någonting har smällt i anslutning till en personbil.”
Hon berättar även att bilen blev totaldemolerad och att ytterligare en bil och fastigheter i närheten har fått skador. Polisen meddelar att ingen tycks ha skadats vid explosionen. De meddelar också att en anmälan om om allmänfarlig ödeläggelse är upprättad. Men ännu ska polisen inte ha någon misstänkt eller gripen för sprängningen.

https://www.expressen.se/kvallsposten/explosion-vid-personbil-i-helsingborg-/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •