Pojke under 15 år knivskuren i rånförsök i Bara i Svedala kommun

| 26 april, 2020

Ungdomsrånen och försöken till ungdomsrånen fortsätter utan någon nämnvärd minskning i Sverige. Till just ett sådant larmades polisen och ambulans till Bara i Svedala kommun vid 21.40-tiden. Enligt polisen ska rånförsöket ha skett i närtid till att larmet kom in. Rånoffret var en polske under 15 år och han fick enligt uppgift stick och skärskador men skadorna bedömdes inte vara så allvarliga att han behövde uppsöka akutvård.

Det är ännu oklart vad för föremål som pojken skurits med. Men polisen utreder detta. Rånförsöket ska berott på att gärningspersonen ville ha pojkens jacka. Senare under kvällen grep polisen en misstänkt gärningsperson som enligt uppgift ska vara mellan 15 och 18 år gammal. Enligt polisen ska han ha gripits på en annan plats. Tonåringen misstänks nu för försök till rån.

https://www.expressen.se/kvallsposten/pojke-skadad-i-samband-med-ranforsok/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •