Storbråk i Göteborg när “två olika grupperingar” slogs och kastade bord och stolar på varandra

| 26 april, 2020

Vid midnatt under natten mot söndagen fick polisen i Göteborg rycka ut då ett större slagsmål mellan två olika grupperingar startat på Linnégatan i staden. Polisen är dock förtegna om vilken typ av grupperingar det handlar om. Det ska enligt uppgifter inte varit några tillhyggen vid slagsmålet men de inblandade ska bland annat ha kastat möbler på varandra. Slagsmålet ska ha ägt rum på trottoaren utanför en restaurang, men även spritt sig upp på spårvagnsspåren. Enligt uppgift så har en ung kvinna fått föras med ambulans till sjukhus för omplåstring, detta sedan hon försökt gå emellan i bråket och fått motta slag i ansiktet. Slagsmålet fick ett abrupt slut då polisen anlände till platsen och de inblandade skingrades. En person omhändertogs dock, men enbart för fylleri.

https://www.expressen.se/gt/storbrak-pa-sparvagnssparet-kastade-mobler/

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Storbråk i Göteborg när “två olika grupperingar” slogs och kastade bord och stolar på varandra

 1. Carl den 12

  Nä, nu får vi börja att fostra och ta tag i ursprungligt svenska söner.
  Så här kan inte Albin, Oscar, Anton och killarna bara få hålla på !!!

  Calle ber om ursäkt om det ej var svenska värstingar som var inblandade eller startade upp storbråk.
  Men, med tanke på att man inte ser svenska killar i större gäng, så är jag skeptisk…………

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *