Kvinna allvarligt skadad i terrorattack

| 28 april, 2020

Polisen undersöker platsen för knivattacken. Förövaren sköts men överlevde. (Foto: Israelisk polis)

En 62-årig judisk kvinna är allvarligt skadad efter att ha blivit knivhuggen av en 19-årig palestinier i Kfar Saba i centrala Israel. Polisen utreder händelsen som en terroristattack. Förövaren ska ha attackerat kvinnan vid en busshållplats och huggit henne flera gånger.

Händelsen inträffar samtidigt som Israel har Yom HaZikaron, Memorial Day för fallna soldater och offer för terrorism, skriver Haaretz . En förbipasserande som bevittnade attacken hade skjutvapen och sköt och stoppade terroristen, som  överlevde och är arresterad av polisen.

Miff


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •