BITTE ASSARMO: Anders Tegnell fanclub – en sekt för dumt fôlk

| 29 april, 2020

“Ibland undrar jag om det är något allvarligt fel på svenska folket, rent generellt. Det bär mig verkligen emot att antyda det, för jag älskar mitt kulturarv och min historia, men faktum är att jag ser ytterst lite av den gamla stammens förnuftiga människor när jag ser mig omkring i samhället idag. Och ännu värre verkar det ha blivit sedan coronaviruset smög sig hit från Kina.

Visst, statsministern står i sin kostym på presskonferenserna och uttalar sig myndigt om ”ansvar”. Men sen då? Bakom kostymen? Bakom de förnumstigt sammanbitna läpparna? Bakom den lilla nålen i form av en svensk flagga på kavajslaget? Hur jag än försöker ser jag ingenting alls där, det är bara tomt och innehållslöst.”

Bitte Assarmo

Läs i Det Goda Samhället


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “BITTE ASSARMO: Anders Tegnell fanclub – en sekt för dumt fôlk

 1. ulf

  Ibland får medborgarna se inkompetensen och den totala bristen på handlingskraft hos regeringen och i synnerhet statsministern i närbild.Hoppas svensken ser även den totala bristen på medkänsla och total avsaknad av planering för kriser.Som man säger ” det är inget prioriterat område ”.Dessutom bryr man sig inte ett skit om den beundransvärda sjukvårdspersonal som kämpar med livet som insats.
  Kanske Löfven med anhang C Mp L och Eliasson kan göra några arbetspass i vården för att visa sin stooora medkänsla………………Givetvis utan erforderlig skyddsutrustning ???

Kommentarer är stängda.