Hjärtskärande säger socialminister Lena Hallengren. Vad fan vet hon egentligen?

| 30 april, 2020

Jan Glückman arbetade som optiker i ett eget företag och tyckte om att vara på sitt lantställe, berättar dottern Helén. Han avled den 24 april.

Helén Glückmans pappa Jan avled i covid-19 på äldreboendet Berga i Solna där 27 personer har dött.

Att så många människor avlidit kan aldrig vara acceptabelt. Det är ett monumentalt svek som bottnar i felaktiga politiska beslut. Att Socialminister Lena Hallgren kallar det ”hjärtskärande” hjälper inte ett levandes dugg. Vad ska hon annars säga? Erkänna de felaktiga politiska besluten, nej skulle inte tro det. Så mycket heder finns det inte hos dem som stödjer Sveriges strategi. Vad den nu är, eget ansvar?

Efter att ha hört Anders Tegnell och Stefan Löfven upprepningar om det egna ansvaret blev det tillslut accepterat. Folk gav helt enkelt upp. Vad annat kunde de göra när ett tillvägagångssätt tvingades på dem, eller den svenska strategin som den så fint kallas.

Det spelas ett högt spel med svenska medborgare som insats. Aldrig ett konkret besked, utan hela tiden tror de. Vad fan vet de egentligen? De får aldrig panik, de säger bara att det är förskräckligt. De kunde lika gärna vara tysta. Vi är lämnade åt våra egna öden att klara detta själva. Jag blir bara arg när lyssnar på dem och tänker på alla gamla som avlidit, ja alla faktiskt.

Ansvar svamlas det om hela tiden. Aldrig ett ord om felaktiga prioriteringar. Ansvar är en klyscha, ett ord utan verklig innebörd i alla sammanhang där politiker och myndigheter är inblandade.

Stefan Löfven som har det yttersta ansvaret svamlar mest av alla. Nej, de svamlar lika mycket han och Tegnell. Upplagt för att sen kunna skylla på varandra och folket som inte tog tillräckligt med ansvar.

Ja, jag är förbannad, ledsen och rädd. Och nej, jag anser inte att Tegnell är någon idol eller Löfven en landsfader. De ska skämmas ta me fasiken!

https://www.expressen.se/…/helens-pappa-dod-pa-boendet-min…/


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

3 tankar på “Hjärtskärande säger socialminister Lena Hallengren. Vad fan vet hon egentligen?

 1. ulf

  Strategin innebär tydligen att man kallt offrar främst de äldre på sina boenden.Det är socialdemokratisk strategi och plan att de skall förvägras syrgas och hjälp utan istället ligga i morfinrus och sakta kvävas till döds.
  Inte konstigt att Löfven och hans medbrottslingar till utrensningen gömmer sig bakom en myndighet.
  De vet inte vad personligt ansvar innebär.
  Hur kan mängder med timanställda invandrare utan språkkunskap och skydd mot smitta tillåtas springa runt inom äldrevården som dessutom inte bryr sig ett dugg om de smittar våra svenska trotjänare och skattebetalare ?
  Jo,det är den storslagna S,Mp,L och C planen att lågutbildade invandrare skall sköta äldrevården………
  Löfven och hans knähundar till misslyckade politiker plågar med full vetskap våra gamla anhöriga till döden befriar dem.
  Avskyvärt dödande i Sverige styrt av S som helt sålt ut landet till ett u land utan beredskap för hjälp till sin egen befolkning.Utrensning som går till folkmordshistorien…..
  De saknar helt samvete och äkta medkänsla,man mår illa av det som landet Sverige just nu utsätts för av sina egna ansvarslösa politiker.Ni som röstar på dessa borde ta lärdom.

 2. Jimmy

  Tullen försvaret polisorganisationen itskandalen nuonaffären sänkt Akassa höjda fackavgifter sämre reseersättningar Apoteken Rotmygelavdrag höjd soppa 4 spänn bostadsmarknaden låta näringslivet sköta arbetskraftsinvandring sen 2008 utan kontroll och regler = svarta tar hit svarta. Innförandet av bemmaningsföretag en fiasko skolpolitik, bo kvar försäkringar ,privat sjukvårdsförsäkring, juristförsäkring mm,mm allt detta fixat av borgarsvin ??Bara gå in och läsa på riksdag och regering det är ju offentliga handlingar och starta skallen ???

Kommentarer är stängda.