Tro inte att du är trygg, immun eller kommer slipper undan – för det gör du inte

| 30 april, 2020

Islam och islamism är inte samma sak, det är viktigt att urskilja på detta. Alla utlänningar är inte islamister men du skall inte underskatta vad som nu är en minoritet för de utger en massiv fara för oss andra – även för vanliga hederliga utlänningar. Islamismen är en religiös form av fascism som tar skydd bakom religionen och som tillåtits växa sig fast i Sverige. Det finns inga indikationer på att utvecklingen någonsin kommer att vända utan snarare bli värre. Fortsätter det i samma tempo som nu så har vi inget annat än krig och förföljelse av kristna och svenskar att vänta oss. Jag har kommit till insikt med detta – och jag har inte gjort annat än grävt ner mig sedan 2015 när jag insåg att det här landet inte bara släpper in människor på flykt utan massor av annat som är en direkt livsfara för oss.

Den slappa och kravlösa migrationspolitiken, våra politiker och andra politiskt tillsatta myndighetspersoner som inte gör något för att stoppa utvecklingen är direkt medskyldiga till detta. I Sverige talar man helst inte om det och stämplar alla som belyser det uppenbara för rasister medan omvärlden inte gör annat än rapporterar om det och frågar sig varför vi inte gör något åt saken.

Jag bor som sagt i ett mångkulturellt område med 98 % utrikesfödda och samtliga är livsrädda för den islamism som breder ut sig – allt för många har redan flytt från just detta och vill inte behöva fly igen.

Det är hög tid för gemene att vakna upp ur sin trygghetsbubbla, ta bort skygglapparna och göra allt i sin makt för att stoppa detta – om inte så går det här landet under och vi döda.

Tro inte att du är trygg, immun eller kommer slipper undan – för det gör du inte. Det kommer nå dig tids nog.


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Tro inte att du är trygg, immun eller kommer slipper undan – för det gör du inte

 1. Carl den 12

  Att bygga moskéer på kristen mark är mot alla regler !!!
  Försök och bygg en kristen kyrka på muslimsk mark !!!

  Calle tycker sig se så många???i detta landet och att ni har döttrar som ni är beredda att offra skrämmer skiten ur mig.
  Den dagen era döttrar ser att ni har offrat dom pga av eran politiska övertygelse, så kan ni inte förvänta er att era döttrar ser er som trygga, stabila föräldrar som älskar dom…………
  Och ni med söner ska också tänka er för en extra gång, då svenska tjejer inte vågar gå ut, då står dom på tur !!!
  PS Jag är en röst för dom utsatta?

Kommentarer är stängda.