”Ryssland vill omstörta samhällen i Europa”

| 1 maj, 2020

Säpo varnar för att främmande makts avsikter och förmåga att påverka Sverige har blivit större och pekar ut Ryssland, som satsar tiotals miljarder kronor varje år på olika desinformationskampanjer. – De satsar nästan mer på det här än på sin krigsmakt, säger säkerhetsexperten Joakim von Braun, som håller på att skriva en bok i ämnet.

Läs i Inblick


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 En tanke på “”Ryssland vill omstörta samhällen i Europa”

  1. peter kostin

    Ja men, det är ju vad Soros gör, ger pengar till samhällsomstörtande verksamhet. Så det kan ju vara han en gång till. De med några år på nacken, kanske minns hur Soros lekte med den svenska valutan som tappade enormt värde, så regeringen Bildt var tvungen att lämna fast växelkurs och låt kronan flyta. det var han so finansierade kravallerna i Ukraina då den folkvalde presidenten störtades och gick i landsflykt. Det är också Soros som finansierar protesterna i Ryssland. Och jag undrar vad Sverige har för värde för ryssarna? Är dom ute efter alla “obildade” invandrare från Mellanöstern och Afrika? För något annat har vi väl inte som ryssarna själva inte har

Kommentarer är stängda.