Framställde kineserna viruset i ett laboratorium?

“Det finns misstankar om, att biologiska experiment i den kinesiska staden Wuhan har förorsakat Coronavirusets spridning. USA-presidenten Donald Trump hävdar, att han har sett bevis för att det nya coronaviruset kommer från ett kinesiskt laboratorium. Det skriver AB.

Vid en frågestund med journalister i Vita huset på torsdagen diskuterades uppgifterna om att viruset skulle komma från ett kinesiskt laboratorium. Trump hävdar, att han har sett bevis för detta, men avslöjar inte källan.”

Läs vidare på NB Nyhetsbyrån


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •