Jimmie Åkesson: Socialdemokraterna är inte längre ett parti för arbetare

Socialdemokraterna meddelade i mars att man skulle slopa karensavdraget. Men när förslaget blev verklighet visade det sig att de flesta får en lägre ersättning än vad som motsvarar den ordinarie lönen. Det är inte första gången Stefan Löfven och Socialdemokraterna visar att man tappat kontakten med verkligheten och förståelsen för vanligt folks vardag. S är inte längre ett arbetarvänligt parti, skriver Jimmie Åkesson, partiledare för Sverigedemokraterna.

Läs i Nyheter Idag


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •