MALMÖ. Våldsam trafikolycka och därefter sannolikt anlagd bilbrand på Annetorpsvägen

Brandkår ambulans och polis larmades vid 01.36 till en trafikolycka och bilbrand på Annetorpsvägen vid Elinelundsvägen. När brandstyrkan från Hylliestationen som bara ligger några hundra meter bort kom fram brann det ordentligt i en bil som stod kraschad mitt på vägbanan. Rökdykare med slangledning kunde snabbt släcka ner bilens kupé.

Efter en stund kom ett vittne och berättade att de personer som befunnit sig i bilen satt ett hundratal meter bort på en gräsmatta. När första polispatrullen kom fram uppstod bråk mellan trion och de två radiobilspoliserna. Efter en stund hade de två poliserna lyckats att belägga två av de påverkade ungdomarna med handfängsel en av de inblandade hade varit så bråkig att poliserna nödgats spraya honom med pepparspray.

När fler polispatruller kom fram kunde de två gripna föras in i polisbilar för transport till sjukhus. Den tredje ynglingen var inte fysiskt våldsam mot poliserna på platsen. Polisens yttre befäl Eddie Rosander säger på platsen att man har en misstänkt bilförare och att bilbranden sannolikt inte orsakats av själva trafikolyckan. Under natten kommer de inblandade att höras närmare om händelserna på Annetorpsvägen.

Pppress


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •