Ung man oprovocerat knivöverfallen i Kungsbacka

| 2 maj, 2020

Foto: Agena Foto

Det trygga och säkra Sverige är något som är försvunnit. Det existerar inte längre, inte när man nästan dagligen läser rubriker om att unga män knivskärs. Som i natt vid 01-tiden då en ung man knivskars utomhus i Kungsbacka. Efter att mannen hittats fördes han med ambulans till Sahlgrenska sjukhuset, men skadeläget för honom är inte känt. Likaså är mannens identitet heller inte till fullo känd av polisen.

Enligt de första uppgifterna ska det röra sig om ett oprovocerat knivöverfall. Polisen har också sedan händelsen inträffade sökt efter gärningsmannen men utan att det har lett till något gripande ännu. Dock berättar polisen att där ska finnas vittnen till händelsen och några av dem har blivit hörda under natten. Polisen rubricerar knivöverfallet som försök till mord.

Svt


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •