INSÄNDARE. Lisbeth Elmlund: Anders Lindberg. Tänk en runda till.

Planerade några kommuner att skära i åldringsvården så var det för att pengarna var slut. Pengarna var slut på grund av att Migrationsverket (Regeringen) lurade kommunerna på miljardbelopp….. de betalade inte ut den lovade merkostnad som kommunerna skulle få på grund av Socialdemokraternas slappa invandringspolitik.

Kommunerna FICK och KUNDE inte säga nej när Migrationsverket (regeringen) skickade på kommunerna tusentals invandrare som kostade skjortan i form av boende, sjuk- och tandvård, läkar- och medicinkostnader, barnomsorg, skolgång, sociala kostnader (i form av kläder, fickpengar, gymkort, busskort, mobiltelefoner….. mm mm). De skulle ha ALLT, och ALLT skulle betalas av Kommunerna.

Kommunerna fick också enorma kostnader för alla dessa ensamkommande “Barn” som skulle tas om hand på ett särskilt sätt enligt svensk lag. Att det sedan var migrationsverket som släppte in 18, 19 -30-åringar som 14-16 år spelade ingen roll. BARNEN kostade kommunerna enorma summor i forma av familjehemsplaceringar. En kostnad som Migrationsverket vägrade betala senare när sjukvården skrev upp barnens ålder till de verkliga 20-25 år.

DÅ ville inte Migrationsverket stå vid sitt ord längre. Kommunerna skulle få tillbaka alla merkostnaderna från Migrationsverket. Men regeringen ville sedan INTE stå för kostnaderna fullt ut (som de lovat), utan drog tillbaka miljardbelopp från Kommunernas fakturor. Bland annat för dessa “barns” familjhemskostnader, dessa barn som inte längre var barn. PLUS att Migrationsverket var så sena med sina fakturabetalningar att Kommunerna tvingades ta lån för att kunna betala sina egna inköp och löner. S

Så, Anders Lindberg, planerade några kommuner nedskärningar inom äldrevården så berodde det på den RödGrönaSörjan med sina två viftande svansar, Regeringen med SOCIALDEMOKRATERNA i spetsen som LURADE OCH LJÖG kommunerna fulla…… Betala ALLA MERKOSTNADER…… JO PYTTSAN. Regeringen med sina två svansviftare är lögnaktiga skitstövlar.

DÄR Anders Lindberg har du sanningen om kommunernas nedskärningar, men den sanningen klarar du inte av att skriva.

Lisbeth Elmlund


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal: