Kraftigt ökat förtroende för Löfven, nja …

Undersökningen som genomfördes gjordes under perioden 14–26 april. En relativt kort tid alltså. Totalt intervjuades 1554 personer.

1554 personer används som alltså som ett slags svar på vad svenska medborgare har för förtroende för Sveriges statsminister.

Ja, så måste undersökningen tolkas och det påverkar i sin tur hur man ser på Löfven. Många tänker nog att om stödet ökat så dramatiskt kanske han ändå är bra.

Om Löfvens duglighet råder olika meningar och det är just dessa man inte kan fånga genom att intervjua 1554 personer. Det kan vara värt att ha i åtanke.

https://omni.se/kraftigt-okat-fortroende-for-stats…/a/VbvQyl


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

Författare: Madeleine Lilja

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp

3 tankar på “Kraftigt ökat förtroende för Löfven, nja …

 1. ulf

  De 1554 personerna man frågat var säkert handplockade för att utfallet och svaren skulle bli som man önskade,dvs vänster vänster slagsida precis som Socialist tv också vill ha det.Ingen kan ju lita på dessa sk undersökningar som verkar vara helt utan kvalitet och objektiv ambition och träffsäkerhet.Fejkat !Fejkat tillrättalagt.
  Att en statsminister som måste hållas borta från framträdanden av tom sina egna för att inte visa sin totala oförmåga i ämbetet säger nog det mesta.Det är fullkomligt orimligt att en sån person åtnjuter förtroende….
  Möjligtvis har han stöd av de som tittar men inte ser och de som läser men inte begriper samt de som är så hjärntvättade och rödfärgade att de väljer att överhuvudtaget inte använda sin hjärna .
  De ser heller inte den fullständigt känslolösa utrensning som sker av äldre svenskar……..man ser det man vill men inte verkligheten.Vänstermedia underblåser och döljer givetvis att fakta inte framkommer.

 2. Dan Astrom

  Ja, brotten ökar inte, inte heller våldtäckterna…
  Bra undersökningar i totalitära stater.

 3. Carl den 12

  Harrejävlar och Usch som mina föräldrar brukar säga när dom ser mig !!!

  Calle ber till Gud att någon måste ha en jäkla sjuk humor, om detta skulle vara på riktigt?
  Driv inte med mig gott folk och jag undanber mig fake news undersökningar gjorda och ställda utav…………..

Kommentarer är stängda.