Anders Lindberg kallar kritik för fake news

Anna Dahlberg har mycket riktigt lyft den växande kritiken mot den mediestyrning som finns kring Stefan Löfven.

Stefan Löfven duckar från medias frågor och de flesta är medvetna om han att skyddas från kritiska frågor. Utom Anders Lindberg förstås som hänvisar till Löfvens pressade schema och att han visst ställt upp, då och då. Nej, det blev inte rätt, Löfven har enligt Lindberg varit ”fullt tillgänglig” och de som säger något annat sprider bara ”fake news”.

Lindberg bryr sig inte tillräckligt eftersom Löfvens är hans statsminister. Om det inte hade varit det hade han förmodligen haft ett och annat och säga om styrda intervjuer och bandade tal.

Men hur man än vrider och vänder på det så är inte att vara tillgänglig detsamma som att uppträda i bandade tal, förberedda och inspelade intervjuer eller rusa in på meningslösa presskonferenser med nästan ingen tid för efterföljande frågor.

Det har varit uppenbart i flera år nu. Stefan Löfven är sin egen och Socialdemokraternas värsta fiende. Tänk tillbaka till valrörelsen 2018 då sjönk Socialdemokraterna stadigt fram tills dess att han slutade framträda offentligt och live. De sjunkande opinionssiffrorna berodde mycket på hans virriga och ologiska uttalanden.

Ju mer Stefan Löfven tiger och håller sig undan, ju högre stiger opinionssiffrorna för honom. Det säger något om vad för slags statsminister han är.

https://twitter.com/_annadahlbe…/status/1257184050420252672…


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “Anders Lindberg kallar kritik för fake news

 1. Carl den 12

  Vad ska man säga, förutom att det är så lätt som en plätt att se igenom vad som är fake eller inte !!!

  Calle tycker sig se att du Anders önskar inte moder Swea något gott.
  Varför, är min fråga till dig som jag inte tror kommer svara ???
  Då du är så PK-Styrd…………………………………………………….

  Svar
 2. ulf

  Löfven är den i särklass mest inkompetente statsminister detta land någonsin sett.Att inte ens klara av att debattera de mest elementära ämnen eller ha förmåga att uttrycka sig begripligt utan virrigheter är talande nog.Det är en feg,slingrande ,beräknande falsk person som hamnat långt över sin inkompetensnivå.
  Därför hålls han gömd av sina egna för att minimera skadorna efter varje lallande sk uttalande,det är genant att se.Detta var alltså den enda statsministerkandidat som svikarpartierna C och L tyckte sig kunna stödja !!!!
  Vad en sån som Lindberg hasplar ur sig har ju länge varit helt ointressant,han är fullkomligt oseriös och blir bara mer patetisk.

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *