Ivar Arpi: Görs tillräckligt för att skydda våra äldre?

“Skydda de äldre. Det är grunden i den svenska coronastrategin. Ändå misslyckas vi med just det. Gör man verkligen allt man kan för att skydda äldreboendena?

kydda riskgrupperna. Skydda våra äldre. Detta är grundplattan i den svenska coronastrategin. Och på den punkten har vi misslyckats, erkände Anders Tegnell redan för en månad sedan, åtminstone ”i viss utsträckning” (SvD 3/4). Både Stefan Löfven och socialminister Lena Hallengren höll med i samma veva. Ingen är nöjd. Gott så. Men i dag, en månad senare, har 540 äldreboenden fått in smittan. Varför?”

Ivar Arpi

Läs i Svd


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

3 tankar på “Ivar Arpi: Görs tillräckligt för att skydda våra äldre?

 1. peter kostin

  Jag är både skeptiker och konspirationsteorist. Jag ser ingen uppriktighet varken från Löfvén eller Tegnell vad gäller skyddet för de svagaste i vårt samhälle. Det går inte en enda dag utan att man kan läsa i någon tidning att smittskydds läkare säger att “det är en uttalad strategi att inte ge de gamla som drabbas hårt någon sjukhusvård, syrgas eller respiratorvård.” Vad gör man i stället, jo man ger de gamla morfin så att de dör på “hemmet”, drunknande av sina vätskefyllda lungor. Att droga ner människor i syfte att de ska dö är i mina ögon aktiv dödshjälp och borde ha diskuterats i etiska rådet, eller liknande. En läkare ska rädda liv och inte medvetet ta liv. Var är svenska folket någonstans? Och det som jag tycker är värst är att ju fler äldre som dör, desto större förtroende får svenskarna för Adolf Löfvén och Josef Tegnell. S går fram i väljarundersökningar på en politik som går ut på att få alla de som varit med att skapat det svenska välfärdssamhället. Jag kan bara sammanfatta det med två ord FY FAN. Fy fan för det svenska folket som gör hjältar av mördare

 2. Carl den 12

  NEJ, det görs inte tillräckligt för våra trogna och längst betalande skattebetalare !!!
  Kan inget annat än att hålla med och ni som anser att verkligheten är något annat, undrar jag vilka droger ni går på ???

  Calle säger Tvi fy Stefaaaaaaaaaan som bär högsta ansvar.
  Men, ansvar är inte din starkaste sida och jag undrar så vilken är din starka sida ???
  Du, Stefan är så låååååångt ifrån dom Socialdemokrater min familj och släkt röstat på.
  PS Mitt DNA går långt tillbaka bland svenska politiska hjältar och dom skulle inte ens ta dig i handen för den fega sk ledare du ska föreställa.
  Du har dödat allt förtroende för socialdemokratin?

 3. ulf

  Visst är det en rent grotesk nedsmittning som sker i äldrevården och förmodligen har de fega kräken i regeringen som skall ha ansvar insett hur smittan sprids men vill inte erkänna det som de flesta redan förstått.Våra anhöriga avlider genom medveten handling i hundratal och S regeringen skall hållas ansvarig nu och i all framtid.Hur kan det tillåtas fortgå……..

Kommentarer är stängda.