Sverige är nepotismens högborg. Vi ligger riktigt risigt till och omvärlden pratar ofta om det.

| 4 maj, 2020

Jag sitter och dricker mitt morgonkaffe medan jag läser en artikel där Expressen berättar om rapporter som man skulle undanhålla tills valet 2018 var genomfört.

Rapporter som visar på att vi har en av Europas sämsta gränskontroller och riskerar därmed att släppa in massor av återvändande jihadister och andra som inte skall vara här.

Situationen beskrivs som så dålig att de inte kan skydda samhället.

Gränskontrollanter i Skåne berättar att läget är så dåligt att man borde hjälpa Sverige att upprätthålla yttre gränsen så som man gjort i Grekland.

Vi skribenter som ägnar stor tid åt att gräva och informera vanliga hederliga medborgare som inte är särskilt insatta utan som istället lyssnar på media (som är regeringens förlängda arm och har i uppdrag att sprida propaganda och mörklägga) vet om att Sverige är fullständigt korrupt och genomsyrat.

Detta är ännu ett kvitto på att så är fallet. Enligt mig lever vi inte längre i en demokrati utan i en demokratur där politiker inte vill oss väl utan sitter på sina positioner för pengar, makt och avtal man fört igenom bakom ryggen på medborgarna.

Sverige är nepotismens högborg.

Vi har inte fått vara med och bestämma om något alls gällande den kravlösa och slappa migrationspolitiken som numera utger en fara för oss (även vanliga hederliga utlänningar som vill göra rätt för sig och som flytt från just detta) genom att man inte tagit detta på allvar och därigenom indirekt tillåtit islamismen få hårt grepp om samhället.

Vi ligger riktigt risigt till och omvärlden pratar ofta om det. I Sverige gör man tvärtom – man sticker huvudet i sanden och förnekar det.

Läs gärna mer här:

https://www.expressen.se/…/granspoliser-rapport-undanholls…/


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “Sverige är nepotismens högborg. Vi ligger riktigt risigt till och omvärlden pratar ofta om det.

 1. Carl den 12

  Dela mer än gärna just din sanning med oss !!!

  Calle hoppas att du har mer att komma med ???

Kommentarer är stängda.