Allt går ut på att skydda våldsmännen. Det är inte konstigt att landet ser ut som det gör numera.

| 5 maj, 2020

Jag låg och skummade igenom en debatt (eller snarare ett ordkrig mellan en självutnämnd försvarsadvokat och allmänheten) igår innan jag somnade likt ett litet barn. Det var en kvinna, en känslostyrd Linda Snecker-inspirerad feminist från Södermalm som ylade om att etnicitet inte är viktigt inom brottslighet då det är människor som begår brotten. Några försökte förklara för henne att etnicitet är viktigt numera då vissa grupper är galet överpresenterande inom vissa brott (till exempel våldtäkter) och känner man till detta så kan man också undvika att sätta sig själv i en oönskad situation – men hon lyssnade inte.

Det förekommer inte fler våldsdåd idag än förut utan vi pratar bara mer om det var hennes mantra.

Jag i vanlig ordning kunde inte låta bli att lägga en slinga och frågade vad hon allra helst hade gått på som ensam kvinna:

En villafest på Södermalm med 30 höjdare eller en lägenhetsfest i Rosengård i Malmö med 30 somalier?

– “DET HAR INTE MED ETNICITET ATT GÖRA!!!!”

– Du säger att det inte har med etnicitet att göra – är chansen lika stor att du blir utsatt på Södermalm?

– “Jävla rasist, förstår du ingenting eller????”

– Jag ställde en fråga, svarade jag.

Tiden gick men inget svar kom. I morse var inlägget borttaget.

Vad är då kontentan i detta? Att våga säga ifrån. Den här “rätta sig i ledet” mentaliteten måste få ett slut. Ingenting i historian har löst sig själv genom att man sitter tyst och tänker på regnbågar och enhörningar.

Man kan inte annat än konstatera att batiken, feminismen och känslostyrda människor som inte bara klampar runt i offentligt rum utan också sitter på höga maktpositioner runt om i landet är fullständigt livsfarliga och har ingen som helst verklighetsuppfattning.

Allt går ut på att skydda våldsmännen. Det är inte konstigt att landet ser ut som det gör numera.

Det är lätt att vara humanist på annans bekostnad och att allt för många medborgare (främst kvinnor) far illa av andras skygglappar rör en inte i ryggen.

Det måste drabba en själv innan man vaknar till liv – samtliga som lever i förnekelse har själv inte blivit utsatta – ännu.

Med denna horribla politik som förs (en politik vi inte bett om eller ens fått vara med att bestämma om) så är det bara en tidsfråga – otryggheten och det eskalerade våldet sprider sig längst gator och torg likt ett förkylningsvirus.

Lägg om politiken eller avgå, det är inte svårare än så.


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “Allt går ut på att skydda våldsmännen. Det är inte konstigt att landet ser ut som det gör numera.

 1. Carl den 12

  Så sorgligt att läsa hur människor har tappat totalt allt sunt förnuft som finns och visar en vidrig och omänsklig sida inför dom det drabbar och allt som följer med och som tyvärr förändrar en på så många sätt och vis.

  Calle undrar hur fräck hon är om hon stod utanför Nordstan i Göteborg kvällstid, för att göra ett byte till vagn ???
  PS Jag hoppas att ni som har unga som äldre kvinnor runt er i familjen, nära kära och vänner ser till att ge dessa laglig försvarspray eller annat.
  Det är den finaste omtanke ang min trygghet jag kan få i gåva utav de mina♥

 2. Deborah Englund

  Anledningen till att man behåller de kriminella och kastar ut självförsörjande skattebetalare är att kriminella är riktiga mjölk-kossor. Nästa steg i att mjölka pengar från andra länder kriminella är att man kommer att starta privata fängelser. Wait and see. De statliga fängelserna är fulla av en anledning – helt enligt planen. Girighet bör kategoriseras som en mentalsjukdom. Dessutom bör man INTE få plocka pengar ur skattkistan – och kalla det PRIVAT företagande. Kan man inte bedriva företag utan skattepengar – så kan man inte bedriva företag.

Kommentarer är stängda.