Hm … pratar Löfven och Tegnell ens med varandra?

I samtalet säger Tegnell:

”No… We never really calculated with a higher death toll initially… I must say, that’s not right. I mean we calculated with more people being sick, but the death toll really came as a surprise to us.” – Anders Tegnell in the.”

Om det Tegnell säger är sant kan man ju fråga sig varför Löfven sagt något helt annat. Han sa faktiskt initialt att ”vi kommer få räkna de döda i tusental”.

Så vad gäller? Är det en överraskning eller inte? Man undrar ju faktiskt om det var Löfvens egen idé att säga just så? Av erfarenhet vet vi att han har svårt med att uttala sig utan att luta sig mot skrivna tal/meddelanden. Och vad var i så fall syftet? Ju mer man tänker på det som han sa ju mer inser man vilket märkligt uttalande det är.

Oavsett om Tegnell och Löfven ser till att koordinera det de säger till allmänheten kan vi aldrig acceptera att den kan bli tusentals fler döda. Vi närmar oss 3000 som det är nu. Det är svårt att ta in att det skulle kunna bli tusentals fler.

https://www.youtube.com/watch?v=ypwoyVl5Dxk


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •