Person hittad i brinnande bil, utreds av polisen som mord

| 5 maj, 2020

 

Vid tvåtiden under natten mot tisdagen så larmades räddningstjänsten ut till en bilbrand vid riksväg 62 i höjd med Skåre i Värmland. När räddningstjänsten kom på plats och började släck bilen så hittade de en person i eller bredvid fordonet. Polisen tillkallades och enligt uppgift ska polisen då stängt av en del av riksvägen och ska nu under morgonen undersöka den misstänkta brottsplatsen då de misstänker att personen bragts om livet. Men polisen är förtegna om varför de misstänker detta. De vill heller inte lämna några övriga uppgifter om händelsen.
Vakthavande befäl i Karlstad säger: ”Det kommer sannolikt utredas av grova brott i Karlstad och det kommer att göras en teknisk undersökning under dagen.

https://svt.se/nyheter/lokalt/varmland/person-hittad-dod-i-brinnande-bil-utreds-som-mord

.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •