SVT pudlar efter fakediagrammet

| 6 maj, 2020

“I söndagens SVT:s Agenda rapporterades det om utförda tester för covid-19 i Danmark samt Sverige. Staplarna för respektive land är dock helt missvisande vilket har fått folk att reagera starkt på hur Public Service vinklar nyheter. ”Det här går mina och dina skattepengar till- informationsmiss om man vill vara apologet. Fake news om man vill vara korrekt”, skriver Lena Malmberg, engagerad i granskning av Public Service och demokratiskpolitisk talesperson för Medborgerlig Samling på Facebook.

Den högra stapeln som visar tester utförda i Sverige är alldeles för hög. 24 000 testade är inte ens hälften av 68 000 vilket den högra stapeln får det att se ut som.”

Läs mer på NB Nyhetsbyrån


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “SVT pudlar efter fakediagrammet

 1. ulf

  Det gäller att sprida den falska propagandan först, och sen om någon har en åsikt om felaktigheten,gör man en pudel och ett tyst tillrättaläggande i någon sen nyhetssändning på marginalen.Man har ju nått målet att sända falsk information vilket är avsikten för denna skattefinansierade varböld till statstv.
  Så har Svt valt att agera ,det finns otaliga exempel på den taktiken,allt enligt nordkoreansk och öststatsmodell.Det är skrattretande genomskinlig socialistpropaganda vilket gjort att ingen tror på det som presenteras från denna propagandacentral för regering,myndigheter,säpo och otaliga fler vänster fästen. Ingen skall ta Svt på allvar ,finns ingen ambition annat än propaganda hela tiden,och lögner givetvis.Fullständigt genomsyrat av lögner mot allt som inte är vänster vänster och alla kritiker är rasister,populister,nationalister osv osv och utmålas som hot…………….enligt känd öststatsmodell.

 2. Carl den 12

  Kommunism och islamism har en gemensam nämnare. Bägge “ideologi och religion” växer på att människor är rädda för dom och i min lilla värld där jag har växt upp så är det lätt att börja vinka och le för att komma undan.
  Men, då skruvas hot, våld upp istället, för då börjar dom slappna av och ser en som en idiot.
  Många utav dessa attacker är riktade och även om det inte alltid ser så ut, så kan dom i vissa fall vara personliga.
  Det behöver inte alltid handla om bomber, det kan vara ett barn på skolgården som råkar ovanligt illa ut, det kan vara människor i ens omgivning och bekantskap/nya bekantskaper som också kan utsätta någon som exempelvis man vill tysta för såväl psykisk som fysisk och sexuellt våld.
  Jag skulle kunna skriva radhus med böcker och fylla ett helt bibliotek ang fall där man har “missat” vissa detaljer och sett brottet som en tillfällig olycka.

  Calle undrar vad dessa grupper ska ta sig för, när fler har lyckats genomskåda deras agerande och syften.
  Det är bara att läsa på om kommunism och islam och se om det går att hitta något som helst gott där.
  PS Är säker på att många på SVT ser igenom detta med politisk styrd media, men då många har nära, kära så låter man det passera förbi för att man värderar sin trygghet.
  Att jag inte har lärt mig att hålla käft, beror på att det finns faktiskt dom som tror på mig och om det händer mig och de mina något, så kommer det ge eko……………

Kommentarer är stängda.